Bages, Berguedà i Solsonès

EL PSC obrirà una oficina parlamentària a Berga

  • PSC BBS
  • Actualitzat:
  • Creat:

Dijous dia 15 d’abril a les 19 hores, a la ciutat de Berga, tindrà lloc la presentació de l’obertura de l’oficina parlamentària del PSC, a la comarca del Berguedà.

Foto | PSC - BBS
Foto | PSC - BBS

El PSC obrirà una oficina parlamentària a la ciutat de Berga, amb l'objectiu d'apropar la tasca parlamentària al territori. El primer secretari de la federació, Cristòfol Gimeno, recentment escollit diputat al Parlament, presentarà la proposta avui dijous 15 d'abril a la capital berguedana, aprofitant la convocatòria de la reunió de l’Executiva Comarcal del Partit al Berguedà, per part del seu primer secretari, Abel Garcia. 

El diputat al Parlament, Cristòfol Gimeno, exposarà el calendari de visites i reunions per a temes relacionats amb el conjunt de la comarca. Aquesta primera reunió serà presencial, en el local del partit, limitada als membres de l’Executiva. Les properes seran semipresencials, o telemàtiques,  en funció dels temes a tractar.

En aquesta primera reunió del diputat i primer secretari de la Fed. XI, amb l’Executiva comarcal, es tractaran els temes més rellevants per a portar al Parlament. S’està treballant en un Pla d’acció que contempla l’exigència de compliment de compromisos no executats per part del Govern de la Generalitat, en els darrers anys, i altres que el partit considera s’haurien de dur a terme per a impulsar i reactivar l’economia del Berguedà.

La previsió és de treball presencial, un dia al mes a Berga, i una visita mensual a algun dels punts de la comarca on es vulgui actuar a nivell de partit, per decisió pròpia o a demanda de persones i col·lectius que ho hagin proposat.

Paraules clau: