Bages, Berguedà i Solsonès

LA CATALUNYA CENTRAL EXIGEIX ELS DESDOBLAMENTS DE LA C-16 I C-55 A INSTÀNCIES DEL PSC

  • PSC BBS
  • Actualitzat:
  • Creat:

El Diputat Cristòfol Gimeno, tal com anunciava fa poques setmanes, tradueix la seva presència en el Parlament de Catalunya en un increment notable de les iniciatives relacionades amb el territori de la Catalunya Central.

Fa just un mes, el Diputat Cristòfol Gimeno Iglesias, va anunciar que la seva presència en el Parlament de Catalunya, es traduiria en un increment notable de les iniciatives, relacionades amb el territori de la Catalunya Central. Avui, ho podeu comprovar amb l’entrada a registre, en data 29 d’abril, RE 1583 i 1584, de dues propostes de resolució de gran rellevància per a tots els que vivim i conduïm per aquests territoris.

La proposta RE 1583 , fa referència a “exigir el desdoblament de la C-55, en el tram Manresa – Castellbell i el Vilar”. En l’exposició de motius hi trobareu els principals arguments, reforçats per la inoperància del govern i els constants incompliments de promeses per a resoldre un dels trams més complicats i conflictius del país.

La proposta RE 1584, fa referència a “reclamar el desdoblament de la C-16 / E-9, Berga- Túnel del Cadí ( Bagà)”. L’increment de mobilitat en els darrers deu anys, havia motivat el compromís en ferm del Govern de la Generalitat, en el seu desdoblament. També aquí el retard és enorme, complicat per canvis en el sistema, i excuses no justificables.

El fet de continuar amb un govern en funcions no justifica la paràlisis del Parlament de Catalunya, de manera que el Grup Parlamentari PSC- Units per avançar, ha decidit iniciar l’acció de supervisió i control de l’acció del govern i alhora impuls a les iniciatives parlamentàries que considerem importants. Les dues presentades, formen part de les prioritats del PSC a la Catalunya Central des de fa molts anys. Tant bon punt siguin debatudes i votades en la Comissió corresponent, us en informarem oportunament.