Bages, Berguedà i Solsonès

EL PSC PORTA EL CONFLICTE DEL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS AL PARLAMENT

  • PSC BBS
  • Actualitzat:
  • Creat:

EL GRUP PARLAMENTARI PSC-UNITS PER AVANÇAR, PRESENTA DUES INICIATIVES PARLAMENTÀRIES, RELACIONADES AMB EL CONFLICTE EN EL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS, A INSTÀNCIES DEL DIPUTAT CRISTÒFOL GIMENO.

Les retallades en l’àmbit sanitari dels darrers 10 anys, han provocat importants problemes i conflictes en molts indrets del territori, i un de molt especial en el Centre Sanitari del Solsonès.

La problemàtica entre treballadors i direcció, ha estat motiu de múltiples accions i actuacions, en el marc de la ciutat de Solsona i comarca.

D’acord amb el nostre Regidor a la ciutat de Solsona, hem considerat necessari traslladar aquest conflicte al Parlament de Catalunya, mitjançant dues iniciatives parlamentàries.

Proposta de Resolució, RE 1586, mitjançant la qual formulem en 4 punts el que creiem necessari per arribar a un acord raonable entre les parts.

Petició de Compareixença, RE 1563, mitjançant la qual proposem que un representant del treballadors /es del Centre Sanitari, vingui a la Comissió pertinent del Parlament a exposar els motius del conflicte.

El nostre objectiu és portar els temes del Parlament al territori, i a l’inrevés, escoltar el territori en el Parlament.

Aquest conflicte s’arrossega des de fa massa temps com per no haver trobat solució. Des del PSC-Units per Avançar volem contribuir a escoltar, primer, i tot seguit aprovar els punts presentats, com a millor via per a tancar el conflicte.

Confiem en l’agilitat del Parlament per a fer possible , en el termini més breu possible, la compareixença, així com el debat i votació de la Proposta de Resolució.